Rens og vedlikehold av ventilasjon – borettslag og sameie

Rens og vedlikehold av ventilasjon – borettslag og sameie

Din Ventilasjon er eksperter på vedlikehold av ventilasjon i borettslag og sameier. Vi sørger for en smidig og profesjonell gjennomføring. Kontakt oss i dag. 

Alle boliger må rense ventilasjonen i ny og ne, og i noen tilfeller bytte ut hele eller deler av systemet som er defekt. Dette gjelder også for leiligheter i borettslag og sameier, og er noe vi i Din Ventilasjon kan bistå med.

Vi har bred kompetanse innen ventilasjonsfaget og sørger for å gjennomføre jobben i henhold til dagens krav. For oss er det viktig at du som kunde blir fornøyd og gjennomfører derfor alt vi gjør i tråd med verdiene: profesjonalitet, smidighet og punktlighet.

Våre tjenester

Vi er eksperter på vedlikehold av ventilasjonsanlegg og hjelper dere med rens av ventilasjonsanlegg og bytte av filter. Vi har kompetansen til å utføre vedlikehold på ventilasjonen på bad, kjøkken, og andre rom. Om noe i anlegget har behov for utskifting hjelper vi dere med dette også.

vår medarbeider måler ventilasjons verdier etc...

Vi gjør det enkelt for dere

Vi vet at det er mange ting som skal klaffe når alle leilighetene i et borettslag skal vedlikeholdes. Derfor jobber vi med å gjøre denne prosessen så enkel og smidig som mulig for alle parter.

Før arbeidet starter

Vi setter opp et skjema som sendes til styret. Dette inneholder navn på eiere og leilighetsnummer samt dato for når arbeid er planlagt å utføres i de gjeldende leilighetene. Dokumentet kan videresendes til beboerne.

Under arbeid

Vi holder deretter kontakten videre med hver eier, slik at jobbene koordineres på en god måte for både beboere og oss som skal utføre jobben. 

 

Dersom det dukker opp noe som bør repareres eller byttes ut i ventilasjonsanlegget under arbeid, kommer vi med anbefalinger på hvilke tiltak som bør utføres. Dette kan for eksempel være et rør, vifte for avtrekk eller ventiler som må skiftes ut. Vi anbefaler løsninger direkte til eier av leiligheten og sørger deretter for at hver leilighet får rett behandling.

Etter utført arbeid

Når arbeidet er utført sørger vi for å sjekke at ventilasjonen fungerer slik den skal. I tillegg følger vi også opp eierne i sameiet eller borettslaget i etterkant. Slik sikrer vi at arbeidet har vært vellykket, og retter opp dersom anlegget ikke fungerer optimalt.

Hvorfor er vedlikehold av ventilasjon viktig?

Vi oppholder hos mye i hjemmet, og luften i leiligheten er derfor noe som påvirker helsen vår. Er luftkvaliteten dårlig, vil du heller ikke trives like godt. Dårlig ventilasjon kan føre til alt fra at dere får vondt i hodet, sover dårlig eller at det oppstår mugg og fukt rundt vinduer.

Hvor ofte bør ventilasjonsanlegget rengjøres?

For å sikre et godt inneklima bør anlegg og kanaler rengjøres jevnlig. Filter bør byttes to ganger i året. Ventilasjonsaggregatet bør rengjøres en gang i året, og storrengjøringen av selve ventilasjonsanlegg- og kanaler bør ha en intervall på hvert fjerde år. Desto oftere det rengjøres desto bedre klima og inneluft får dere.

Når bør ventilasjonen rengjøres?

Ventilasjonsanlegget kan rengjøres når som helst på året, men vi anbefaler at det gjøres på våren. Årsaken til dette er at temperaturen er passe nok til å utføre målinger av anlegget før sommervarmen kommer.

Vi hjelper dere med ventilasjonen i sameier og borettslag

Uansett hvor mange leiligheter som trenger vedlikehold eller service av ventilasjonsanlegget, kan vi hjelpe dere. Vi holder til i Ski og tar på oss oppdrag i hele Viken og Oslo. Vårt ansvar er å sørge for at dere har et godt innemiljø.

Kontakt oss

Hvis dere har behov for rens av kanaler i ventilasjonen eller service av ventilasjonsanlegget kan vi hjelpe dere. Vi sørger for at alle beboere får frisk og god luft i boligene sine.

Trenger dere vedlikehold eller service av borettslagets eller sameiets ventilasjonsanlegg? Ta kontakt med oss i dag, vi hjelper dere mer enn gjerne!

Gratis befaring

Rask og effektiv service. Anbefales!

Ønsket rens av ventilasjonsanlegg og kanaler og fikk rask og effektiv service fra veldig hyggelige karer.

Filter skiftet de når de var ferdig.

Styret Fjellveien i Fjellstrand

Kontakt oss

Kontakt oss for en kostnadsfri befaring.

Gratis befaring

Vi kan ringe deg for å avtale tid.