Filter
Ventilasjonsanlegg

Filterbytte

Vårservicen begynner med filterbytte.

Normalt puster vi inn 15 kg luft hver dag og det er de bittesmå partiklene og gassene i forurenset uteluft som utgjør den største faren mot helsen vår.

Det er kun riktig valgte luftfilter som kan beskytte mot å få støvpartikler, kjemiske forurensninger og skadelige virus og bakterier ned i lungene, så konsulter en ekspert for å få råd om hvilket filter som gir best luftrensing og lavest energiforbruk i ditt ventilasjonsanlegg.

mor og datter koser seg og ler på sofaen i ett godt belyst stue. de tydeligvis har ett godt fungerende ventilasjonsanlegg.

Ta kontakt med oss for avtale på filter abonnement.

HEPA-filter

En mye brukt, men upresis fellesbetegnelse for filter som tar bakterier og virus er HEPA (High-efficiency particulate arrestance)-filter.

De beste er filtersystemer for medisinsk bruk som benytter ultrafiolette stråler eller lag med antimikrobielt belegg for å drepe levende bakterier og virus som er fanget av filtermediet.

For kontorbygg finnes det HEPA-filtre som ikke aktivt dreper levende organismer, men fanger dem opp og holder på dem slik at de ikke følger med inn i bygget. Disse filtrene må derfor byttes med jevne mellomrom.

Gratis befaring

Rask og effektiv service. Anbefales!

Ønsket rens av ventilasjonsanlegg og kanaler og fikk rask og effektiv service fra veldig hyggelige karer.

Filter skiftet de når de var ferdig.

Styret Fjellveien i Fjellstrand

Kontakt oss

Kontakt oss for en kostnadsfri befaring.

Gratis befaring

Vi kan ringe deg for å avtale tid.